Win kaarten voor de RUMAG. Theatertour in het Munttheater

Op zaterdag 6 november in het Munttheater

Winactie – RUMAG, het grootste social mediaplatform van Nederland, gaat het theater in. En met René Watzema als host wordt het een avond zoals je van RUMAG. mag verwachten.

Van de haat voor je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent.  Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen.

Met elkaar zoeken wij naar de RUMAG’er van de avond in de zaal, en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Bovendien zijn er in elke show gasten uit de showbizz op het gebied van muziek en humor. Misschien is roddelkoning en Youtuber FawryNotSawry  ook wel de partij!?

Ben jij een liefhebber van RUMAG en wil je kans maken op twee kaarten voor deze voorstelling op zaterdag 6 november? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag vul het formulier én antwoord op onderstaande prijsvraag in en wie weet win jij wel twee vrijkaarten!

Beantwoord dan de volgende vraag :

Wat zie je op de afbeeldingen van RUMAG.?

  1. Quotes
  2. Sarcasme
  3. Humor
  4. Al het bovenstaande

Meedoen kan t/m dinsdag 26 oktober. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Meer info & tickets:  www.munttheater.nl/rumag

Bekijk een video via: https://youtu.be/FTfnphRU47k