Auto’s botsen op snelweg A2 bij Nederweert

Op de snelweg A2 tussen Nederweert en Weert heeft vrijdagavond een verkeersongeval plaatsgevonden.

In noordelijke rijrichting waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Door de klap was een van de auto’s gaan tollen en met de neus in tegengestelde richting tot stilstand gekomen in de middenberm. Ook de andere auto kwam dwars op de snelweg te staan.

De brandweer kwam ter plaatse omdat de slachtoffers mogelijk bekneld zaten. Dat bleek niet het geval te zijn. De slachtoffers konden op eigen kracht het voertuig verlaten. Er kwamen twee ambulances ter plaatse om de slachtoffers medisch te onderzoeken.

Een berger is opgeroepen om de beschadigde auto’s van de snelweg af te halen. Het verkeer ondervond lichte hinder van het ongeval en werd om de beschadigde auto’s heen geleid.