Win kaarten voor ‘Imagine – The John Lennon Songbook’ in Munttheater

Winactie – Het is 40 jaar geleden dat John Lennon op onfortuinlijke wijze en veel te vroeg aan zijn einde kwam. Imagine is een memorabele terugblik op het leven van en een bijzonder eerbetoon aan deze geweldige artiest, die mede verantwoordelijk is voor het ontstaan van de huidige popmuziek.

Over de voorstelling

Aan de hand van diverse hits word je door het leven van John Lennon geleid. Beginnend tijdens de jaren van The Beatles met bijna alle beroemde songs die Lennon heeft geschreven voor deze legendarische groep. Zoals: ‘Twist and Shout’, ‘From Me To You’, ‘In My Life’, ‘I Am The Walrus’, ‘All You Need Is Love’ en ‘Strawberry Fields’. De reis volgt de breuk met The Beatles wat leidde tot de solocarrière van John. Met ook hier weer een enorme hoeveelheid aan wereldhits: ‘Jealous Guy’, ‘Give Me So True’, ‘Stand By Me’, ‘Woman’, ‘Mother’ en natuurlijk ‘Imagine’.

Ben jij een muziekliefhebber en wil je kans maken op twee kaarten voor deze voorstelling?
Beantwoord dan de volgende vraag:

Wat is de bekendste bijnaam van de Beatles?

Ga naar www.munttheater.nl/prijsvraag vul het formulier in en wie weet win jij wel twee vrijkaarten! Meedoen kan t/m 12 oktober 2021. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Meer info & tickets:  www.munttheater.nl/imagine

Bekijk een video: https://youtu.be/lmzqtnq6Qww