Win kaarten voor try-out Veldhuis & Kemper in het Munttheater

Op dinsdag 2 november in het Munttheater.
Fotograaf: Carli Hermes

Winactie – “De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer. Deze uitspraak vormt de basis voor de voorstelling ‘Hou dat vast’.

Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is… Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma ‘Geloof ons nou maar’ waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten. Je snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

Ben jij een liefhebber van dit caberetduo en wil je kans maken op twee kaarten voor deze voorstelling op dinsdag 2 november? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag vul het formulier én antwoord op onderstaande prijsvraag in en wie weet win jij wel twee vrijkaarten!

Beantwoord de volgende vraag:

Voor welke theatervoorstelling in het Munttheater heeft Kemper de bioscoopfilm geschreven?

Meedoen kan t/m maandag 1 november 12.00 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.
Meer info & tickets: https://www.munttheater.nl/agenda/veldhuis-kemper/