Fietser zwaargewond na aanrijding in Budel

Budel – De hulpdiensten zijn donderdag rond 17.20 uur gealarmeerd vanwege een ernstig verkeersongeval op de Mulkstraat in Budel.

Een bestelbus met daarachter een aanhanger was met de zijkant van het voertuig in botsing gekomen met een fietser. De fietser kwam ten val en raakte daarbij zwaargewond. Voorbijgangers boden meteen eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

De situatie was zo ernstig dat ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd werd hij per ambulance, in het bijzijn van een trauma-arts, naar het ziekenhuis van Tilburg gebracht. De traumahelikopter vloog ook naar Tilburg om daar de trauma-arts te kunnen ophalen.

De twee inzittenden van de bestelbus kwamen met de schrik vrij. De politie heeft ter plaatse verklaringen opgenomen en doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De weg was even afgesloten voor het verkeer, maar inmiddels weer opengesteld. De locatie waar het ongeval heeft plaatsgevonden is nog afgezet door de politie. Het verkeer kan er langs rijden.

Bekijk een video via: https://youtu.be/hY_SNH3yM8w