Bijeenkomst bewoners binnenstad geannuleerd

Maandag 15 november a.s. inloop 19.00uur, aanvang 19.30u.

Update – De bewonersbijeenkomst op maandag 15 november van de Bewoners Organisatie Binnenstad (BOB) staat in het teken van wonen.

Woon je in een appartement, hoe gaat dat dan met een VvE? Of wil je jouw huis nalaten aan de kinderen? Het komt aan bod. Maar ook de transitie van winkel naar wonen komt aan bod. Een belangrijk wapen tegen leegstand en verloedering van het centrum. Kortom wonen is in.

De voorlichtingsbijeenkomst wordt georganiseerd voor de bewoners van het centrum. De bijeenkomst wordt georganiseerd door het bestuur van de BOB in samenwerking met dhr. Piet Veugen (notaris), dhr. Dolf Geleijns (Makelaar Saelmans) en wethouder Wendy van Eijk (gemeente Weert).  Aanmelden kan via [email protected].

De huidige coronamaatregelen zijn van toepassing, mochten de coronamatregelen worden aangescherpt vervalt de bijeenkomst. Je bent van harte welkom op de voorlichtingsbijeenkomst op maandag 15 november aanstaande in Brasserie-Hotel Antje aan het Stationsplein 1.

Update: vanwege de aangekondigde corona-maatregelen is besloten om de bijeenkomst te annuleren.