Delicatessenzaak ‘Puur in Rooj’ opent donderdag haar deuren

Stramproy is een delicatessenzaak rijker. Aan de Julianastraat openen Mikel Vaessen en Inge Eeckhout donderdag 25 november a.s. om 13.00 uur de deuren van hun nieuwe winkel Puur in Rooj.

Trots

De afgelopen twee maanden is er hard gewerkt om nu de deuren te kunnen gaan openen. “We zijn trots .. wat we neer hebben gezet als team”, aldus eigenaar Mikel Vaessen. Op dit moment zetten ze nog ‘de puntjes op de i’; de rekken en vitrines worden gevuld zodat vanaf donderdag de eerste klanten geholpen kunnen worden.

Cadeaupakket

Het assortiment van Puur in Rooj bestaat onder andere uit verse broodjes, verse salades, kazen, worsten en tapenades. Ook is er keuze uit een groot aanbod aan ovenschotels. De ruime hoeveelheid delicatessen die verkrijgbaar zijn kunnen gebruikt worden in een zelf samen te stellen cadeaupakket.

Openingstijden

Puur in Rooj is wekelijks op dinsdag geopend van 13.00 tot 18.00 uur, van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 en op zondag van 10.00 tot 13.00 uur. Op maandag is de winkel gesloten.

Bekijk een video via: https://youtu.be/3c1CoeIN1Bg