Jumbo supermarkt aan Collegeplein wordt volledig vernieuwd

De Jumbo winkel aan het Collegeplein 11 in Weert krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zaterdag 13 november tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 8 december kunnen inwoners van Weert en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met zondag 12 december). De winkel is overgenomen door ondernemer Roel Heerschap. Heerschap vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo zijn er vers belegde broodjes verkrijgbaar en vers bereide avondmaaltijden. Ook bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken en diverse soorten borrelschalen, met bijvoorbeeld carpaccio en vitello tonnato. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Bij de speciale self checkout kassa’s rekenen klanten hun boodschappen binnen een handomdraai af.

HEMA assortiment

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 4 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Altijd een stapje verder

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Weert verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

Jumbo klanten krijgen op de openbare parkeerplaats voor de winkel het eerste uur 50 procent korting op het parkeertarief. Klanten kunnen in de winkel terecht voor de voorwaarden.