Een bitter pil voor het Munttheater

Tot 19 december geen voorstellingen.
Pieter Derks in het Munttheater | Fotograaf: Rob Nijpels

Cabaretier Pieter Derks speelde vrijdagavond voor een volle theaterzaal met enthousiaste publiek. Hij kreeg een staande ovatie. Voorlopig de laatste voorstelling voor de komende 3 weken in het Munttheater.

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen kunnen de voorstellingen vanaf zondag 28 november tot en met zondag 19 december helaas geen doorgang vinden. Gasten die kaarten hebben gekocht voor voorstellingen in die periode worden de komende week geïnformeerd over de afhandeling van hun voorstelling.

Een bittere pil, noemt directeur Colinda Vergouwen het. “We weten dat het noodzakelijk is en het niet anders kan. Dit is de ‘culturele pil’ in de medicijnencocktail die het kabinet samenstelt om het virus zo snel mogelijk klein te krijgen. Maar het doet pijn. Pijn bij de artiesten die net allemaal  in de flow zitten van hun voorstelling. Pijn bij onze medewerkers en vrijwilligers die zo hard werken om onze gasten een veilige en gezellige theateravond te bezorgen. Maar vooral pijn bij het publiek, dat weer voorzichtig de weg heeft gevonden naar het theater en waar ook de hunkering groot is naar gezellig samen ontspannen en genieten. Achter de schermen blijven we natuurlijk doorwerken om hopelijk zo snel mogelijk weer onze deuren te mogen openen voor publiek en artiesten.”

Alle actuele informatie is te vinden op de website munttheater.nl/update en via onze sociale mediakanalen.