Vijfde en laatste ‘Vinyl-Luister-Spot’ geannuleerd

Update 27 november – De uitgestelde 5e editie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ (VLS) van maart  2020, vindt plaats op zondag 28 november a.s., zoals altijd in Theater de Huiskamer. Na drie succesvolle jaargangen zal het Vinyl Luister Spot programma van deze zondag definitief de laatste sessie zijn.

UPDATE: het evenement is vanwege de corona-situatie geannuleerd.

Aanvang is om 14.00 uur. Het café is vanaf 13.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Vanwege de aangescherpte corona-regels wordt aan de ingang van het theatercafé een coronacheck en een gezondheidscheck uitgevoerd. Het maximaal aantal gasten is gesteld op 60 personen en elke gast krijgt een vaste zitplaats. Het VLS-team verzoekt dan ook om tijdig aanwezig te zijn; immers ‘vol=vol’.

Gasten

Gasten tijdens deze editie zijn: Herman Janssen, (programmering & PR Moulin Blues), Johan Bijlmakers (48, docent aardrijkskunde Philips van Horne en Het College), Bart Bijlmakers (56, voormalig medewerker openleercentrum Het College) en Henk Evers (66, oud-burgemeester Nederweert; voorzitter Toon Hermans huis)

De presentatie is in handen van Harrold Verheijen, Jos de Graaff en Jan Leenders.

Vinyl verkoop voor het goede doel

Voor de derde keer in het bestaan van Vinyl Luister Spot heeft een platenliefhebber, vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden, zijn platencollectie ter verkoop aangeboden.

De opbrengst is bestemd voor een nader te bepalen onderwijs ontwikkelingsproject.

Vinyl-Luister-Spot

In ‘Vinyl-Luister-Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. Alle genres (rock & roll, pop, rock, metal, soul, country, blues en jazz) zijn tijdens drie jaar ‘Vinyl Luister Spot’ aan bod gekomen.

Spotify

Alle nummers die aan bod zijn gekomen in drie jaar Vinyl Luister Spot staan op de speciale ‘VLS’- Spotify lijst.

Vinyl-Luister-Spot is een initiatief van Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers, Harrold Verheijen en Jan Leenders, vier muziekliefhebbers en verzamelaars van Vinyl (en vintage apparatuur). 

UPDATE: het evenement is vanwege de corona-situatie geannuleerd.