Eerste auto’s gewassen in gloednieuwe All-In Carwash Nederweert

Nederweert – All-In Carwash opende maandagochtend in Nederweert haar deuren. Al vroeg rolden de eerste auto’s door de 76,5 meter lange wasstraat; de langste van Limburg. De carwash is ook uniek omdat er niet alleen auto’s schoongemaakt kunnen worden. Speciaal voor grotere voertuigen heeft het bedrijf een buswasstraat.

Zo klaar

De autowasstraat kan zo’n honderd voertuigen per uur verwerken. Een wasbeurt neemt hierdoor maar 5 tot 6 minuten in beslag.

Als de auto aan de buitenkant weer helemaal schoon is kan de klant gratis gebruik maken van een stofzuigersysteem en mattenborstelmachines. En dat allemaal overdekt.

Caravans

In een reguliere wasstraat passen geen grote voertuigen zoals bedrijfsbussen en campers. Hiervoor heeft All-In Carwash een speciale wasstraat. Ook caravans kunnen er schoon gemaakt worden.

Milieubewust

Het is de bedoeling dat op termijn 300 zonnepanelen op het dak van de carwash geplaatst gaan worden. Daarnaast wordt het water dat gebruikt wordt voor het wassen van alle voertuigen, zo’n 400 liter per auto, door het bedrijf zelf opgepompt. Het voornemen is ook dat dit water gerecycled gaat worden. All-In Carwash wil met deze maatregelen in de toekomst volledig energieneutraal zijn.

Actie

Ter gelegenheid van de opening heeft All-In Carwash de hele maand een speciale kortingsactie. Alle wasprogramma’s kosten dan maar €7,50.

Openingstijden

All-In Carwash Nederweert is te vinden op de Platinastraat 26 in Nederweert. Dat is tegenover de Mac Donalds; bij de afslag 39 van de A2.

Openingstijden

  • Ma t/m vr 8.00 – 20.00 uur
  • Za 8.00 – 18.00 uur
  • Zo 9.00 – 17.00 uur

Bekijk de video via: https://youtu.be/jCBOYgr_JZk