Lezing van Teun Ras over de Punische oorlogen

Budel – Teun Ras uit Budel, oud-leraar Nederlands van de Philips van Horne in Weert, houdt zaterdag 20 november een lezing over de “Punische oorlogen’ (Rome versus Hannibal).  De lezing begint om 19.30 uur in het protestantse kerkje aan de Dr. Anton Mathijsenstraat 7 in Budel. Entree: 5 euro.

Tijdens deze avond zingt Marjo Vrijsen een aria uit de beroemde opera ‘Dido en Aeneas’, die zich ook in Carthago afspeelt.

Teun Ras

Meester-verteller Teun Ras verzorgt regelmatig lezingen over onderwerpen uit de klassieke oudheid alsmede over klassieke muziek.

Beide elementen zijn terug te vinden in zijn nieuwste ‘project’ over de Punische oorlogen, met een hoofdrol voor de beroemde veldheer Hannibal die vanuit Carthago met zijn olifanten over de Alpen trok ‘om de Romeinen een lesje te leren’.