Politie dirigeert raddraaiers uit NS-station

Een groepje mannen heeft zaterdagavond voor enige overlast gezorgd in een (Sprinter) trein. De politie werd ingeschakeld om het NS-personeel bij te staan.

Het was een klein groepje mannen dat vervelend gedrag vertoonde en niet bepaald gehoorzaam was. De mannen werden uit de trein gehaald en vervolgens gefouilleerd. De vervolgstap was het verlaten van het NS-station, maar daar hadden de heren geen zin in.

Een aantal ME’ers dat in de buurt was stopte ook even bij het NS-station. Ze hielpen de agenten van de politie Weert om de raddraaiers uit het NS-station te dirigeren. Ondanks de politiemacht bleven de mannen vervelend doen en wilden ze niet luisteren.

Uiteindelijk werd het groepje met wat lichte duwtjes naar buiten gebracht en konden ze te voet een andere route zoeken. De politie bleef nog even aanwezig op het Stationsplein om er zeker van te zijn dan de raddraaiers ook weg bleven.

Ambulance

Er was ook een ambulance aanwezig. Dit was voor een ander hulpverzoek. Een jongeman was in een Intercitytrein niet lekker geworden. Vermoedelijk had hij te diep in het glaasje gekeken en was in de trein gaan braken.

De man werd naar buiten gebracht voor wat frisse lucht en om op te knappen. De Intercity-trein is vervolgens, met een aantal minuten vertraging, verder gereden naar Roermond.

Bekijk een video: https://youtu.be/7Mub-bFvlBg