Politie zoekt met hond naar gevluchte automobilist

112 Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

De politie heeft woensdagavond enige tijd naar een bestuurder van een auto gezocht in de omgeving van de Roeventerpeel in Weert.

Agenten van de Landelijke Eenheid reden in zuidelijke rijrichting over de snelweg A2 en wilden een auto laten stoppen voor een controle. Net voor de afrit richting de parkeerplaats van het La Place wegrestaurant besloot de bestuurder van de Duitse auto (uit de regio Recklinghausen) te stoppen op de vluchtstrook en de benen te nemen.

De bestuurder sprong de greppel in en rende vervolgens via de Galgenbergweg in de richting van de Intratuin (Roermondseweg) in Weert. Agenten gingen er achteraan en er werd ook een politie-hond ingezet bij de zoekactie. Het mocht echter niet baten. De bestuurder wist via het natuurgebied Roeventerpeel te ontkomen.

Er wordt nog in het duister getast over waarom de bestuurder op de vlucht sloeg. Door zijn vluchtactie is de bestuurder in elk geval zijn auto kwijt. Het voertuig is door een berger afgesleept.

Bekijk een video: https://youtu.be/4uAfozJTA14

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie