Heksenheuveltocht Nederweert voor ATB en gravel gaat door

Algemeen Nederweert Regio Sport Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – Het was even spannend of de persconferentie over corona op 12 november jl de organisatie letterlijk “in de wielen” zou rijden.

Bestuur en leden van TWC Nederweert kunnen echter opgelucht ademhalen: de tocht op 28 november a.s. kan binnen de geldende coronaregels door gaan. Prettig voor de werkgroep die er al heel veel uren werk in heeft zitten. Fijn ook voor Huyskamer Daatjeshoeve dat zij een groot aantal wielrenners kunnen verwelkomen. 

Naast ATB ook gravelroutes

Er zijn door TWC Nederweert twee nieuwe ATB routes uitgezet van 30 en 50 km door Kempenbroek en regio’s van het Brabants Landschap. Het is niet uitgesloten dat de renners  onderweg edelherten te zien krijgen. 

Helemaal nieuw zijn twee gravelroutes van 65 en 110 km die over mooie wegen en paden in Midden-Limburg lopen.

Pauzeplaatsen

Ook aan de pauzeplaatsen bij camping De Heksenheuvel in Someren en Ingelshof in Tungelroy en de terugkomst bij Daatjeshoeve is extra aandacht besteed. Zo zal op de pauzeplaatsen voor het eerst ook gratis soep verkrijgbaar zijn. En er is nog iets extra’s toegevoegd: iedere 50e renner die de finish passeert, wacht een kleine verrassing. Alle renners worden bij de finish ontvangen met behaaglijk vuur en muziek. 

Tijden en locatie

Het is belangrijk dat de deelnemers aan de 110 km graveltocht op tijd kunnen starten: het is immers een flinke tocht. Daarom zijn de inschrijvingen op 28 november a.s. voor deze groep al geopend vanaf 08.00 uur. Alle overige deelnemers kunnen starten tussen 08.30-10.30 uur. Startplaats: Huyskamer Daatjeshoeve, Heugterbroekdijk 34, 6031 LE Nederweert.

Meer informatie verschijnt op www.twcnederweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie