Schutterij St. Cornelius Swartbroek breidt dit jaar wafelactie uit

Op zaterdag 18 december staan leden van schutterij St. Cornelius Swartbroek weer wafels te bakken bij Jumbo Moesel en Jumbo Leuken. 

De coronacrisis raakt nog steeds velen, zo ook schutterij St. Cornelius. Om het hoofd enigszins boven water te houden breidt de schutterij de jaarlijkse wafelactie uit. Naast de corona-proof verkoop op zaterdag 18 december bij de Jumbo supermarkten, wil de schutterij dit jaar firma’s, organisaties en dergelijke meenemen in de verkoop van de wafels in deze decembermaand.

Wat is leuker dan tijdens de coronaveilige eindejaarsviering een wafel aan te bieden en tegelijkertijd een goed doel te steunen? Er zijn diverse soorten wafels te verkrijgen: zachte wafels met of zonder rozijnen en harde wafels, alles gemaakt naar grootmoeders recept.

Voor de prijs hoef je het niet te laten:

  • Bij een bestelling tot 110 wafels betaal je € 0,60 per stuk;
  • Vanaf 110 tot 150 wafels betaal je € 0,55 per stuk;
  • Bij meer dan 150 wafels betaal je€ 0,50 per stuk.

Vanaf een bestelling van 100 of meer wafels ontvang je gratis een bus poedersuiker. Gegadigden wordt gevraagd uiterlijk één week voor de leverdatum de bestelling te plaatsen.

De wafels kunnen afgehaald of bezorgd worden, dit gebeurt in overleg. Bezorging alleen binnen een straal van 10 km vanuit Swartbroek, hiervoor wordt een vergoeding van € 2,50 gerekend.

Informatie is te verkrijgen via [email protected], tevens het adres om bestellingen te plaatsen.