V.V. De Hêldje op Zök doet jubileumfeest dunnetjes over

Algemeen Uitgaan Vastelaovendj Weert 4 reacties 2 min. leestijd

Volledig uitverkocht met een gezellige avond vol artiesten heeft V.V. de Hêldje op Zök de verjaardag van de vereniging, inmiddels twee jaar geleden, goed gevierd. Het beviel zelfs zo goed, dat zij dit concept elk jaar terug willen laten komen: Veel optredens van verschillende artiesten, waaronder Weertenaren maar vooral ook buiten Weert en Limburg.

Ook komend carnavalsseizoen hebben ze een avond vol artiesten klaarstaan in de Bosuil.
Op 15 januari 2022 wordt de Bosuil weer vakkundig omgebouwd tot een walhalla voor menig vasteloavundjvierder: de tanks vol bier en het podium vol artiesten! Ze hebben rekening gehouden met de huidige maatregelen en mogen op dit moment 75% van de capaciteit draaien tot maximaal 0.00 uur. “Daarom is het des te belangrijker dat je zeker bent dat je een kaartje hebt! Onder andere Moerepetazie, Ron van richting Rooy, Spik en Span en niemand minder dan de Beatcrooks komen richting de Bosuil”, aldus de vereniging.

Samen willen ze de schade van vorig jaar inhalen en gaan ze er een veilig, maar vooral knallend feestje van maken. Volgde je V.V. De Hêldje op Zök niet via Facebook of Instagram? Dan heb je de earlybirds helaas gemist: maar toch zijn er nog kaarten verkrijgbaar!

Via https://www.debosuil.nl/programma/oppe-zok-nao-hoees-fieest-2022/ kun je je toegang tot dit evenement verzekeren. Let wel op; ze houden zich te allen tijden aan de maatregelen van het overheid en toegang zal via QR-code geschieden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties