Wertha Brewpub opent raRe craft beer restaurant

Algemeen Uitgaan Weert 1 reactie 1 min. leestijd

De liefde voor de horeca en de passie voor het brouwen van speciaal bier staan centraal in de Wertha Brewpub. Ondanks de verschillende lockdowns en de vele tegenslagen vanwege de
coronapandemie is er hard gewerkt aan het opbouwen van de gezelligste Brewpub van Weert.

Al sinds de opening in mei 2019 bestaat er de wens om, naast het aanbieden van bijzondere en tevens zelf gebrouwen speciaal bieren, de gasten ook te vermaken met lekker vers bereid eten uit eigen keuken. Vanaf 2 december is het zover. Na maanden voorbereiding is de keuken, de kok en het team er klaar voor om de gasten te verwelkomen om ze kennis te laten maken met de heerlijke gerechten van de nieuwe kaart.

Het doel is om te werken met verse ingrediënten waarbij ze in zo veel mogelijk gerechten hun eigen bier gebruiken om het een speciale smaak mee te geven. Drie-gangen menu’s worden aangeboden voor een schappelijke prijs en bij ieder gerecht adviseren ze de gasten graag over een bijpassend biertje.

Meer informatie kun je vinden via: facebook.com/werthabrewpub

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie