In memoriam: Ger Melis

Algemeen Familieberichten Human interest Weert Reageer 2 min. leestijd

Ger Melis, prominent lid van de PvdA Weert, is op 7 november, na een moedig gedragen ziekte, overleden.

Ger Melis was een sociaal democraat in hart en nieren. Nooit op de voorgrond, maar altijd zeer actief en betrokken. Vele jaren is Ger Melis secretaris van het bestuur geweest en bezocht hij als afgevaardigde voor Weert ook lange tijd de gewestvergaderingen. En in verkiezingstijd was Ger ‘de plakker van de borden’ en de beheerder en indiener van de kandidatenlijsten.

Ger Melis kenmerkt zich ook als zorgzaam en gastvrij. Meerdere jaren heeft het bestuur thuis bij hem mogen vergaderen. Op zeker moment had het bestuur zelfs een ‘eigen ruimte met een heuse vergadertafel’. En na het vergaderen konden de aanwezigen bij de open haard nog gezellig napraten met een biertje of een wijntje en werd het al gauw na middernacht voordat iedereen vertrok.

Na zijn actieve periode heeft Ger Melis nog vaak de ledenvergadering bezocht. Ook belde hij regelmatig, uit pure betrokkenheid, ‘om te weten hoe het ging met de PvdA in Weert’.

Het bestuur van de PvdA gaf in een officiële reactie ‘niet alleen blijk van intens verdriet en medeleven met de familie, maar beklemtoonde nog eens de grote betrokkenheid en inzet van Ger Melis bij de afdeling van de PvdA in Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie