Win kaarten voor de The Fortunate Sons (USA) in het Munttheater

Algemeen Uitgelicht Weert Winacties Reageer 2 min. leestijd
Fotograaf: Wim Lanser

Winactie – The Fortunate Sons uit Chicago (USA) zet in de Nederlandse theaters een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan Creedence Clearwater Revival.

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Have You Ever Seen The Rain’ en ‘Down On The Corner’. Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in ons land.

Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, genoemd naar een politiek geladen C.C.R.-nummer. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., laat je terug in de tijd gaan. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte ‘trip down Memory Lane’

Ben jij een liefhebber van deze muziek en wil je kans maken op twee kaarten voor deze voorstelling op zaterdag 13 november? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag vul het formulier én antwoord op onderstaande prijsvraag in en wie weet win jij wel twee vrijkaarten!

Beantwoord de volgende vraag:

Wat is het meest productieve jaar uit de geschiedenis van Creedence Clearwater Revival?

Meedoen kan t/m dinsdag 12 november 12.00 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Meer info & tickets:  www.munttheater.nl/the-fortunate-sons-2021/

Bekijk een video: https://youtu.be/O4iJ4_Q6T8E

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie