Bert en Mieke Linden 60 jaar getrouwd voor de kerk

Vandaag 30 december 2021 vieren Bert en Mieke Linden hun 60-jarig huwelijk voor de kerk.

Bert is geboren in Asten en tijdens de oorlogsjaren naar Weert verhuisd. Mieke is een echte Weertse en geboren op Hushoven. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens hun beider werkzaamheden bij de Bera-Tricotage fabriek aan de Louis Regoutstraat op Keent.

Na zijn werkzaamheden op de ‘Trico’ geniet Bert jarenlang bekendheid als de bassist van dansorkest de Heikrekels. Hij heeft in die jaren dan ook stad en land afgereisd om overal met de band op te treden.

Mieke heeft haar sporen verdient met haar werk en daarnaast het drukke huishouden met de drie kinderen Robbert, Carlon en Aswin. Ze hebben al die jaren op Moesel, op de Charlotte van Bourbonstraat, gewoond waar ook de kinderen geboren zijn. Dit was hun vaste stek waar de droe kinderen allen opgegroeid zijn en naar hun school, de ‘Pius-X school’ op de Victor de Steurstaat gegaan zijn. Bert en Mieke hebben altijd genoten van hun gezin en doen dat nog steeds, inmiddels ook van hun kleinkinderen Dino, Yoni, Rephay, Aito, Esmee, Nadia en achterkleinkinderen Joah en Jaeda.

Bert en Mieke wonen momenteel op het Overmazepad 41 in Wooncentrum Nedermazehof waar ze samen een comfortabel appartement delen. Het etentje en het feest met hun gezin voor dit heuglijk 60-jarig huwelijk wordt even uitgesteld omdat de huidige maatregelen dit niet toelaten, maar dat gaat er zeker nog van komen.


Wil jij ook iemand digitaal in het zonnetje zetten vanwege het huwelijksjubileum? Wees vrij om een foto en wat info te sturen naar WdG. Dat kan via het contactformulier, via de gratis app of via WhatsApp: 06-27355547. Kost verder niks en je maakt er mensen blij mee.