Drie jongeren op de bon na afsteken van vuurwerk in Ittervoort

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd
Foto via: instagram.com/wijkagenten_leudal

Ittervoort – Al enige weken heeft Ittervoort te maken met overlast van (zwaar) vuurwerk. Maandagavond werden door de politie drie jongeren in de leeftijd van 18 en 20 jaar op heterdaad betrapt op het afsteken en voorhanden hebben van vuurwerk.

De drie jongens werden door agenten staande gehouden en meegenomen naar het politiebureau in Weert waar ze afzonderlijk van elkaar zijn voorzien van drie verbalen, te weten: het voorhanden hebben en tot ontbranding brengen van vuurwerk en het afsteken van vuurwerk buiten toegestane periode.

Naast de verbalen is het overige vuurwerk dat werd aangetroffen in de personenauto van de jongens in beslag genomen, zo melden de wijkagenten van Leudal via Instagram. De komende dagen zullen nog meer acties in Ittervoort volgen, zo kondigt de politie aan.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie