Kindervakantiewerk en Toon Hermans Huis gesteund door Weerter Wijnbeurs

Eind oktober vond in het Franciscus Huis een gezellige Weerter Wijnbeurs plaats. Naast de gezelligheid had het evenement nog een groot pluspunt; een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen.

Elk jaar wordt de wijnbeurs bezocht door honderden bezoekers. Zo ook dit jaar. Tevens werd er een culinaire wijnlunch georganiseerd bij OH30 en MARREES. Een deel van de opbrengst van deze twee activiteiten ging dit jaar naar Stichting Kindervakantiewerk (KVW) Weert en het Toon Hermans Huis Weert.

De organisatie was in handen de gezamenlijke Lionsclubs Weert en Weert Graafschap Horne. Vandaag mochten ze de cheques uitreiken aan de twee goede doelen. Stichting Kindervakantiewerk Weert mocht een cheque van 5000 euro in ontvangst nemen en het Toon Hermans Huis een cheque van 3000 euro.

Stichting KVW Weert kan er weer duurzame spellen mee aanschaffen waar veel kinderen in de zomerperiode plezier aan zullen beleven. Het Toon Hermans Huis in Weert gaat eveneens inzetten op verduurzaming en is voornemens zonnepanelen te plaatsen.

Resterend bedrag

Er is nog een geldbedrag over voor andere goede doelen in Weert. Kun jij als stichting in Weert een steuntje in de rug gebruiken? Stuur dan een bericht naar de organisatie van de Weerter Wijnbeurs. Je vindt de contactgegevens onderaan de website: https://wijnbeursweert.nl/.