Harrie Geuskens penning uitgereikt aan Eetpunt Fatima

Op woensdag 8 december 2021 is de Harrie Geuskens penning uitgereikt aan de vrijwilligers van het Eetpunt Fatima.

Al tien jaar is het Eetpunt Fatima een begrip in de wijk. In het buurthuis Fatima verzorgt het Eetpunt iedere veertien dagen op woensdag een driegangen maaltijd voor inwoners van de wijk. Tegen een geringe bijdrage kunnen zij hieraan deelnemen.

De Harrie Geuskens penning wordt uitgereikt aan mensen of verenigingen die zich volop hebben ingezet voor de wijk Fatima. Harrie Geuskens was een prominent bewoner van Fatima. Op zijn eigen manier wist hij op te komen voor de belangen van de inwoners van Weert, speciaal de ouderen en de zwakkeren. Hij staat symbool voor vrijwilligerswerk en promoten van leefbaarheid. Om zijn gedachtengoed in ere te houden heeft de Wijkraad Fatima de Harrie Geuskens penning in het leven geroepen.

Meer informatie over het Eetpunt Fatima vind je op:
http://www.wijkraadfatima.nl/wijkraad/eetpunt-fatima.php