Jumbo supermarkt aan Collegeplein in Weert heropend na verbouwing

Vanochtend is de vernieuwde Jumbo supermarkt aan het Collegeplein in Weert geopend. De afgelopen weken is de winkel in rap tempo gestript en opnieuw opgebouwd.

De verbouwde supermarkt telt ruim 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte en is helemaal opnieuw ingericht. De indeling van de winkel is ruimer en overzichtelijker geworden. In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo zijn er vers belegde broodjes verkrijgbaar en vers bereide avondmaaltijden.

Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Bij de speciale zelfscan kassa’s rekenen klanten hun boodschappen binnen een handomdraai af.

HEMA assortiment

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 4 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Nieuwe eigenaar

Roel Heerschap is sinds kort de nieuwe eigenaar van de Jumbo supermarkt in het Weerter centrum. Roel had ook al een Jumbo supermarkt in Heel. Binnenkort komen daar ook de – nu nog Jan Linders – supermarkten in Nederweert en Molenakkerplein Weert bij.

Bekijk een video via: https://youtu.be/UJtRbiSsx08