Katrien keumtj op bezeuk bij Mart Coolen

Algemeen Human interest Weert Reageer 1 min. leestijd

Katrien gaat weer op pad in Weert. Samen met Jan (en het ‘poeske’) gaat ze weer ‘op bezeuk’ bij de Weertenaren of mensen die Weert bezoeken.

Katrien komt niet met lege handen. Ze neemt naast Jan ook een overheerlijke vlaai van Bakker Vries mee. In deze aflevering gaat ze op bezoek bij Mart Coolen. Mart is al jarenlang (ruim 35 jaar) de (mede)eigenaar van de Schoenenhal in de Langstraat. Deze maand is de laatste maand dat de winkel open is en dus kwam Katrien ‘op bezeuk’.

Heb jij een leuke bezoeksuggestie voor Katrien? Bij wie moet ze op bezoek gaan met een lekkere vlaai? Laat het weten via [email protected] of vul het formulier in via de app van WdG of via het contactformulier. Vermeld jouw telefoonnummer, want soms verdwijnen de mails in de spambox. Kost uiteraard niks. Gewoon omdat het kan. Wie weet komt Katrien binnenkort bij jou of een bekende op bezeuk.

Katrien is ook te horen via de radio. Elke zondag tussen 13.00 en 14.00 uur zit ze achter de microfoon van WeertFM.

Bekijk de video via: https://youtu.be/IiJxK9UYKX4

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie