Auto belandt in vangrail op A2 bij Maarheeze

Maarheeze – Op de snelweg A2 bij Maarheeze heeft woensdagavond rond 22.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Toen de politie arriveerde stond er een personenauto tegen de vangrail net voor verzorgingsplaats ’t Haasje. De twee inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Toen de politie bezig was met het opschrijven van de gegevens meldde de bestuurster van de andere betrokken auto zich bij de politie. Ze was na het ongeval doorgereden naar de parkeerplaats bij ’t Haasje om daar de auto veilig te parkeren.

De auto die tegen de vangrail stond moest worden afgesleept door een berger. Omdat de zijdeuren niet meer open wilden gaan moest de berger via de kofferbak de auto in klimmen. Daarna kon de auto van de afrit worden gesleept.

Bij het tankstation heeft de verdere administratieve afwikkeling plaatsgevonden en heeft de politie de exacte toedracht in kaart gebracht.