Auto botst frontaal tegen boom in Tungelroy

112 Algemeen Dorpen Tungelroy Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten zijn zaterdag 1 januari rond 0.10 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval in Tungelroy.

Op de Kemperveldweg was een auto tegen een boom gebotst. Het ongeval was zo zwaar dat ook de brandweer en het Mobiel Medisch Team (MMT) werden opgeroepen. De bestuurder werd werd uit de auto gehaald en vervolgens gestabiliseerd. De traumahelikopter landde op het naastgelegen weiland.

Het slachtoffer is in het bijzijn van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis van Maastricht gebracht. De traumahelikopter is naar Maastricht gevolgen om daar de trauma-arts op te halen. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

Bekijk een video: https://youtu.be/LqhWtEmOvQI

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie