Doorzoeking in woning nadat bebloede man over straat liep

De politie spoedde zich vrijdagmiddag met meerdere eenheden naar de Regentesselaan in Weert nadat er meldingen waren binnengekomen over een bebloede man op straat.

Ter plaatse bleek dat er een conflict was geweest in een woning, zo geeft een woordvoerder van de politie aan. Hierbij was volgens buurtbewoners een man gewond geraakt. De man zat onder het bloed en was de straat opgelopen. Het incident had wel veel indruk gemaakt op de mensen, waaronder ook kinderen, in de straat.

Toen de toegesnelde agenten arriveerden was er geen slachtoffer of dader meer te bekennen. Omdat het vermoeden bestond dat er nog betrokkenen in de woning aanwezig waren werd in het pand een deur geforceerd waarna de politie binnen trad. Na een uitgebreide zoekactie bleek dat er niemand meer aanwezig was in de woning.

De politie heeft buurtbewoners gesproken en enkele goederen uit de woning in beslag genomen voor nader onderzoek.

Overlast

Buurtbewoners, ook van de zijstraten, geven aan dat er soms tien personen in de woning aanwezig zijn. Ze zorgen al maanden lang voor veel (geluids)overlast tot in de nachtelijke uren. Ze hopen dat er snel een einde komt aan de overlast.

Bekijk een video: https://youtu.be/0Zrj5glxXCU