Drie auto’s beschadigd na ongeval op de Nijken Roggel

Plaats een reactie

Roggel – Op de Nijken (N279) in Roggel heeft maandag rond 17.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij drie personenauto’s bij betrokken waren.

Een auto wilde afslaan richting de Strubben en de auto die achter de afslaande auto reed kon nog op tijd remmen. De auto daarachter niet meer. De klap was zo groot dat de drie betrokken auto’s flink beschadigd raakte. Eén persoon is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer was gealarmeerd en assisteerde bij het opruimen van de ravage. De provinciale weg tussen Roggel en Heibloem was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een lijnbus kwam hierdoor stil te staan. De beschadigde auto’s werden van de weg geduwd zodat het verkeer weer zo snel mogelijk door kon rijden.

Bekijk een video via: https://youtu.be/87cfY8cGpjM

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie