Illegaal feest op voormalig fabrieksterrein Kempenweg

De politie heeft vanochtend rond 6.00 uur een einde gemaakt aan een illegaal feest aan de Kempenweg. Een woordvoerster van de politie bevestigt dat het plaatsvond op een voormalig fabrieksterrein.

Op beelden op social media is te zien dat het feest in een oude fabrieksloods plaatsvond. Dat is een loods van de voormalige fabriek van Akzo Nobel waar vroeger cfk’s werden geproduceerd. In 2020 moest de brandweer nog uitrukken voor een brand op het terrein.

De politie greep in nadat er verschillende meldingen van overlast binnen waren gekomen. Er werd besloten om de-escalerend op te treden. Volgens de politie waren en 100 tot 200 mensen op het terrein. Een tiental agenten zijn ingezet om het feest te beëindigen, dat gebeurde rond 6.00 uur.

Het publiek verliet rustig het terrein en er werd verder niemand aangehouden. Er is wel apparatuur in beslag genomen.

Een kleine sfeerimpressie (ingestuurd): https://youtu.be/C5Sa7DnLVTg