Nieuwe datum voor reünie 70 jaar volleybal in Weert

Voor 30 januari 2022 stond de reünie ’70 jaar volleybal in Weert’ op het programma, maar de organisatie heeft besloten om dit evenement te verplaatsen naar een andere datum.

Met de huidige corona-maatregelen en omdat er nog geen zicht is op veel versoepelingen heeft VC Weert moeten besluiten om de reünie van 70 jaar volleybal in Weert te verzetten. Maar van uitstel komt geen afstel, aldus de organisatie.

Noteer zondag 26 juni 2022 alvast in je agenda als datum voor de reünie. Opgeven kan nog steeds: stuur een mail naar [email protected]. Het aanleveren van beeldmateriaal kan ook op dit email adres. 

VC Weert maakt er in dat weekend in juni een volleybalweekend van. Zaterdag 25 juni wordt het buitentoernooi georganiseerd met aansluitend een pubquiz. De precieze plaats en tijd hiervan wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.