Jumbo Roel Heerschap opent op 23 februari de deuren in Nederweert

Jumbo Roel Heerschap opent op 23 februari de deuren van haar winkel op de huidige locatie van Jan Linders aan Burgemeester Hobusstraat 33 in Nederweert. Jumbo Roel Heerschap zal tijdelijk dit pand betrekken, tot aan de oplevering van een nieuwe winkel aan de overkant van de straat. De opening van deze nieuwbouw winkel staat gepland voor het voorjaar van 2022. Klanten van Jumbo in Nederweert en omgeving behouden volop keuze uit een uitgebreid assortiment.

Ondernemer Roel Heerschap is trots op de winkel en kijkt uit naar de opening: “Ons winkelteam, wat voornamelijk zal bestaan uit het huidige team van de Jan Linders winkel, is er helemaal klaar voor om inwoners van Nederweert volop winkelplezier te bieden. Zij hebben straks ruimschoots keuze uit het gevarieerde assortiment in de nieuwe winkel,” vertelt hij enthousiast. “Ook op deze locatie behouden klanten het voordeel dat ze gewend zijn van Jumbo, bijvoorbeeld met de Jumbo koopzegels en de Jumbo Extra’s pas.”

HEMA assortiment

In de nieuwe Jumbo winkel kunnen klanten ook terecht voor een deel van het HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

7 Zekerheden

Jumbo gelooft dat boodschappen doen leuk kan zijn en wil klanten iedere dag verrassen met de unieke Jumbo formule. Klanten kunnen daarop rekenen dankzij de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 unieke beloften én garanties die volledig in het teken staan van de wensen van de klant. Van de belofte ‘Vers is echt vers’ tot aan de belofte ‘Service met een glimlach’: Jumbo zet graag een stapje extra.