Politie dregt in kanaal Wessem-Nederweert vanwege identiteit overleden vrouw

Nederweert – Op 28 september 2021 werd in het kanaal Wessem-Nederweert een dode vrouw aangetroffen. De vrouw was vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Tot op de dag van vandaag tast de politie in het duister over haar identiteit.

De politie wil nog altijd weten wie de vrouw is. Er zijn al veel middelen uit de kast getrokken om de identiteit te achterhalen. Je zou denken, iemand moet haar missen. Ook het tv-programma Opsporing Verzocht besteedde er aandacht aan, maar helaas nog zonder resultaat.

In de hoop om nog een aanknopingspunt te vinden werd er vandaag gedregd in het kanaal. Met meerdere boten werd in de bodem van het kanaal gezocht naar eventuele voorwerpen die in verband zouden kunnen worden gebracht met de identiteit van de vrouw. Dit deed de politie met Dregteam SOAD uit Urk.

Tot op heden was de zoekactie nog zonder resultaat.

Bekijk een video via: https://youtu.be/0FKfAKMqq20