Spontane nieuwjaarsduik in de IJzeren Man

Algemeen Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Vandaag tikte de thermometer buiten 15 graden Celsius aan, dus een ideale gelegenheid om erop uit te gaan. Veel mensen maakten vandaag een wandeling, maar er waren ook enkele bikkels die het koude water van de IJzeren Man in Weert trotseerden.

In Weert wordt al een aantal jaren geen georganiseerde nieuwjaarsduik georganiseerd. Toch komt er elk jaar een groepje fanatiekelingen naar het strandje van de natuurplas om een frisse duik te nemen en het nieuwe jaar in te luiden.

Ook vandaag stonden er weer mensen verkleed of met een oranje muts in de startblokken om het water in te rennen. Het blijft natuurlijk fris, maar het scheelt nogal ten opzichte van bijvoorbeeld vorig jaar. Toen was het 10 graden frisser op 1 januari.

Bekijk een ingestuurde video: https://youtu.be/e59xZqNDeRA

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties