Transformatie Jan Linders naar Jumbo op Molenakker op 16 maart voltooid

Algemeen Economie Winkelen 1 reactie 2 min. leestijd

Jumbo Supermarkten opent op 16 maart de deuren van haar nieuwe winkel aan Molenakkerplein 3 in Weert. De winkel, die voorheen een Jan Linders supermarkt huisvestte, gaat verder onder leiding van ondernemer Roel Heerschap. Klanten uit Weert en omgeving hebben hier binnenkort volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment.  

Ondernemer Roel Heerschap is trots op de nieuwe winkel en kijkt uit naar de opening: “Samen met het hele winkelteam, wat voornamelijk bestaat uit het huidige team van de Jan Linders winkel, kan ik niet wachten om klanten uit Weert en omgeving te ontvangen in onze nieuwe supermarkt. Ook in deze winkel spelen we in op de wensen van de klant, waarbij we zorgen voor de beste service, zoals klanten van Jumbo gewend zijn.” 

In de nieuwe Jumbo Heerschap winkel kunnen klanten ook gebruik maken van hun Jumbo koopzegels en Jumbo Extra’s pas. 

Winkelen met een glimlach

De nieuwe Jumbo winkel biedt een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de Jumbo formule, verwacht Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten. “We zijn er erg trots op dat we deze nieuwe Jumbo winkel in Weert openen. We streven naar meer dan 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule met de combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

7 Zekerheden

Jumbo gelooft dat boodschappen doen leuk kan zijn en wil klanten iedere dag verrassen met de unieke Jumbo formule. Klanten kunnen daarop rekenen dankzij de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 unieke beloften én garanties die volledig in het teken staan van de wensen van de klant. Van de belofte ‘Vers is echt vers’ tot aan de belofte ‘Service met een glimlach’: Ju

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie