V.V. De Rogstaekers trekt conclusie vastelaovendj 2022

Ondanks alle onzekerheden hebben ze bij Stadsvastelaovendjvereiniging de Rogstaekers lang de hoop gehouden om in ’t carnavalsseizoen 2021-2022 het leven weer te mogen vieren. In november heeft Stadsvastelaovendjvereiniging de Rogstaekers echter al de uitroeping van de zesde Vorst van Wieërt uit moeten stellen en ook het sprookje van de Gulden Humor 2021 bleek niet te bestaan. 

Nu de drie dolle dagen steeds dichterbij komen heeft de vereniging de onvermijdelijke conclusie moeten trekken dat het gewenste carnavalsprogramma niet realistisch is.

Ook in 2022 zijn er geen Boonte Aovendje en Boonte Femiêlie Middige, geen Boorebâl en geen optochten. De Stadspreens zal niet de carnaval beleven welke hij verdient en blijft daarom ook dit jaar de grote onbekende.

Toch zal het op 27 en 28 februari en 1 maart carnaval zijn.  De Rogstaekers zijn voornemens deze niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Binnen alle beperkingen zal men proberen de juiste toon aan te slaan. Daarover zal later meer informatie volgen.