Zwaar ongeval op N266 tussen Nederweert en Someren

112 Algemeen Brandweer Weert Nederweert Reageer 1 min. leestijd

Nederweert / Someren – De hulpdiensten zijn dinsdag rond 19.30 uur gealarmeerd vanwege een zwaar ongeval op de N266 bij de provinciegrens tussen Nederweert en Someren.

Nabij Sluis 13 waren drie auto’s betrokken geraakt bij een ongeval. Volgens de eerste verklaringen zou een aanhanger zijn losgeschoten waarna een andere auto er tegenaan was gebotst. Het zorgde voor een ravage waarbij o.a. een koel/vries apparaat op de weg kwam te liggen. Een derde betrokken auto zou tegen de brokstukken zijn gebotst.

Er werden hulpverleners vanuit de meldkamers van Brabant en Limburg aangestuurd. De situatie was zo ernstig dat ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team werd opgeroepen.

Door de botsing was een vrouw gewond geraakt. Ze kwam bekneld te zitten in haar auto. De brandweer assisteerde bij de bevrijding van het slachtoffer. Ze is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

De provinciale weg is afgesloten voor het verkeer. Dit zal nog enige tijd het geval zijn vanwege het onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Bekijk een video via: https://youtu.be/2cffDvQkpbA

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie