SJG versoepelt bezoekersregeling

Algemeen Corona Informatie Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Het aantal corona-opnames bij het St. Jans Gasthuis in Weert is de afgelopen periode gedaald. Het ziekenhuis heeft daarom besloten om vanaf woensdag 26 januari 2022 haar bezoekersregeling verder te versoepelen.

Vanuit familieleden van opgenomen patiënten was er de behoefte om ook in de middag op bezoek te komen. “Zeer begrijpelijk en gelukkig laten de omstandigheden het nu toe om aan deze wens tegemoet te kunnen komen”, aldus het SJG.

Dit betekent dat je vanaf woensdag tussen 15:00 – 16:00 uur ook op bezoek mag komen, naast het bestaande bezoekuur tussen 17:30 – 20:00 uur.

Er blijft gelden dat voor iedere patiënt niet meer dan twee bezoekers per dag mogen komen en een bezoeker maximaal één uur mag blijven.

Voor de IC, het Vrouw-Moeder-Kind centrum en voor patiënten die in isolatie verpleegd worden gelden aangepaste maatregelen en/of tijden. Je kan de bezoekersregeling raadplegen via de website van het SJG.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie