Antonov Ан-2 wordt nieuwe slaapplek bij Geelenhoof in Kelpen-Oler

Algemeen Leudal Regio 1 reactie 1 min. leestijd
Foto via: facebook.com/campinggeelenhoof/

Kelpen-Oler – Bij Camping Geelenhoof in Kelpen-Oler staat sinds vandaag een wel heel bijzondere blikvanger op het terrein, namelijk een Antonov An-2 (Russisch: Ан-2). Het is de bedoeling dat je in de toekomst kan slapen in het Russische vliegtuig.

Het is allemaal snel gegaan, zo is te lezen op hun Facebookpagina. Afgelopen donderdag werden ze gebeld en in de dagen daarna moest alles snel geregeld worden. Met een speciaal transport arriveerde het vliegtuig vandaag. De Antonov kwam vanaf Vliegveld Teuge (bij Apeldoorn).

De Antonov werd afgetakeld en de eerste onderdelen zijn inmiddels weer gemonteerd. Het is nu wachten op de overige delen. Volgende week krijgt de dubbeldekker de extra vleugels. Daarna kunnen ze bij Geelenhoof starten met de inrichting.

Het vliegtuig wordt omgebouwd tot unieke Bed and Breakfast accommodatie. Dus binnenkort kun je pitten op Geelenhoof Airport.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie