Eerste informatieavond voor evenement ‘Lopen voor Hoop’

Algemeen Informatie Uitgaan Uitgelicht Reageer 2 min. leestijd

In de maand september 2021 werd het nieuwe evenement ‘Lopen voor Hoop’ Weert bekend gemaakt. Nu de coronamaatregelen het toelaten, vindt de eerste informatieavond plaats op donderdag 24 februari 2022.

Aanvang is om 20.00 uur. De locatie van de informatieavond is het restaurant van het Creatief Centrum PSW aan de Graafschap Hornelaan 88 te Weert. Je kan naar binnen via de ingang aan de achterzijde (Park aan de Bron) van het gebouw bij Atelier 88. Vanzelfsprekend worden de dan gelende coronamaatregelen gehanteerd.

Lange tijd was het relatief stil in de media, omdat ze door COVID-19 niet wisten of het evenement überhaupt door zou kunnen gaan. Maar achter de schermen gingen de voorbereidingen in volle vaart door. Lopen voor Hoop is een 12 uurs-wandelestafette (als opvolger van de SamenLoop Weert) die zal plaatsvinden op zaterdag 2 juli 2022 in park Aan de Bron in Weert.

Lopen voor Hoop is het eerste initiatief van de pas opgerichte Stichting Weerterland weert Kanker. De opbrengst gaat volledig naar Kankeronderzoekfonds Limburg en het Toon Hermans Huis Weert.

Verdere uitleg

Tijdens de eerste informatieavond wordt uitleg gegeven over het evenement en informatie verstrekt over deelname als team en hulp als vrijwilliger. Ook worden de beide doelen waar de opbrengst van het evenement naartoe gaat nader belicht. Kijk op www.kankeronderzoekfondslimbrug.nl en www.toonhermanshuisweert.nl

Iedereen is van harte welkom! De organisatie hoopt zeker de deelnemende teams en vrijwilligers van voorheen de SamenLoop Weert te mogen begroeten op 24 februari. Ook bedrijven die met een team willen deelnemen zijn van harte welkom.

Aanmelden voor Lopen voor Hoop

Meer info over / aanmelden voor Lopen voor Hoop kan via www.lopenvoorhoop.nl.  

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie