Jumbo Roel Heerschap opent op tijdelijke locatie in Nederweert

Nederweert – De nieuwe Jumbo winkel aan de Burgemeester Hobusstraat 33 in Nederweert is vanaf woensdag 23 februari open voor de inwoners van Nederweert en omgeving.

De locatie, waar voorheen een Jan Linders winkel gehuisvest was, biedt een tijdelijk onderkomen voor de Jumbo winkel van Roel Heerschap. Klanten hebben op deze tijdelijke locatie volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment, zoals de klant van Jumbo gewend is. De winkel opent haar deuren die dag om 9.00 uur. In het voorjaar neemt Jumbo Roel Heerschap intrek in een nieuwe locatie aan de overkant van de straat, die momenteel nog wordt gebouwd.

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer aan boodschappen doen, ontvangen een Jumbo chocoladereep (deze actie is geldig t/m zondag 27 februari). Ondernemer Roel Heerschap vertelt: “Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om klanten te ontvangen in deze tijdelijke zaak. Uiteraard kunnen klanten bij ons rekenen op de kwaliteit die ze van ons gewend zijn.”

Vaste voordeel van Jumbo Roel Heerschap

De tijdelijke winkel biedt een gevarieerd assortiment, zoals klanten van Jumbo Roel Heerschap gewend zijn. Daarnaast halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Bovendien kunnen klanten blijvend gebruik maken van hun Jumbo Extra’s pas en van hun Jumbo Koopzegels. Hiermee houden klanten profijt van het vaste voordeel van Jumbo.

HEMA assortiment

In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 4 meter gevuld met HEMA assortiment. In het uitgebreide HEMA assortiment vinden klanten producten als kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen.

Nét dat stapje extra

Colette Cloosterman-van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de opening van de winkel. “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Nederweert mogen openen, ook al is dit nog maar een tijdelijke locatie. Ook hier doen we ons uiterste best om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes waarmaken.”