KTM gaat in Nederweert op zoek naar de nieuwe Jeffrey Herlings

Algemeen Nederweert Regio Sport 1 reactie 3 min. leestijd

Nederweert – Jeffrey Herlings is inmiddels een bekende naam in de motorsportwereld. In 2021 pakte hij voor de tweede keer de wereldtitel op het hoogste niveau Motorcross. Daarvoor deed hij dat drie keer in de iets lichtere klasse (250). Om kinderen een kans te geven het motorcrossen eens te proberen faciliteert KTM (het team van Jeffrey Herlings) trainingen voor beginnende kinderen van 5 t/m 8 jaar.

Driedelige training

Kinderen mogen binnenkort meedoen met een driedelige training. Dan maken ze kennis met de motorsport. Goed nieuws voor kinderen én ouders die op een laagdrempelige manier willen beginnen. Motormerk KTM organiseert een serie van drie aaneengesloten motorcross-trainingen voor de jeugd (5 t/m 8 jaar).

Motorcross circuit in Nederweert

De eerste trainingen vinden plaats op woensdagmiddag 16, 23 en 30 maart op het motorcross circuit in Nederweert. Hier is een speciaal beginners-circuit aangelegd. De kinderen worden voorzien van een eigen motor, kleding en een coach om zo de basis van de sport onder de knie te krijgen. KTM dankt MC de Peelrijders voor deze mooie kans.

De trainingen duren 1,5 uur en bieden telkens weer nieuwe uitdagingen en leermomenten. De trainingen starten om 13:30 en gaan door tot 15:00. Bij voldoende animo is er de mogelijkheid om een extra groep in te delen van 15:15 tot 16:45.

E-Mini Crossmotoren

Voor deze serie zet KTM haar gloednieuwe E-Mini Crossmotoren in. Deze E-mini’s zijn elektrisch aangedreven en nagenoeg onderhoudsvrij. Ook zijn ze zeer eenvoudig in zithoogte te verstellen én makkelijk te begrenzen in trekkracht en snelheid.

Wanneer de kinderen de sport willen blijven beoefenen is het mogelijk om een gloednieuwe E-mini te leasen tegen een aannemelijk maandtarief. Het is tevens mogelijk om een haal en breng service voor je motor erbij aan te schaffen zodat hij elke training tiptop in orde voor je klaar staat.

Aanmelden

Meedoen? Klik hier om je aan te melden: https://app.motoinside.app/events/2235. De kosten zijn €33,- per trainingsdag.  Heb je wel interesse maar kun je niet op de eerste 3 datums geef je dan op voor de ‘reservelijst’, dan houden ze je op de hoogte. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie