Politie onderzoekt vernieling van auto in Stramproy

112 Algemeen Dorpen Stramproy Reageer 1 min. leestijd
Auto van mogelijke getuige

Op maandag 14 februari heeft tussen 00.00 uur en 00.20 uur op de Mulderstraat een vernieling van een personenauto plaatsgevonden.

Er is vervolgens een persoon weggerend via de Bergerothweg. Daarbij passeerde de wegrennende persoon een rijdende personenauto (zie foto). Mogelijk betreft dit een lichtkleurige personenauto, type hatchback, aldus de politie via Facebook.

De politie wil heel graag in contact komen met de bestuurder van dit voertuig. Indien jij verder iets hebt gehoord of gezien, of indien je camerabeelden hebt die mogelijk interessant zijn, dan vraag de politie contact op te nemen via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2022 023 007.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie