Nieuw jeugd prinsenpaar van V.V. de Zweeloeëre

Fotograaf: Germaine fotografie

Op 6 februari 2022 zijn de nieuwe jeugd hoogheden van V.V. de Zweeloeëre uitgeroepen. Ze moesten het 15 weken geheim houden, maar vandaag stelde het jeugdprinsenpaar zich voor.

Mees

Jeugdprins Mees 1e (Heijmans) is 11 jaar en woont samen met zijn moeder Ellis en vader Willy aan de Belle van Zuylenhof op Leuken. Hij heeft een grote broer Juul, een vastelaovendj Tekkel Teun en 2 cavia’s Plukkie en Lucky. Leren doet hij in groep 8a op IKC Leuken, na school voetbalt hij bij Desm en doet hij aan kickboksen en gamen. Maar… vastelaovendj is zijn grootste hobby!

Fleur

Zijn jeugdprinses is 10 jaar oud en haar naam is Fleur (Berkenbosch). Fleur woont met haar mama’s Babs en Marja aan de Voorstestraat rechts naast de bakker. Ze heeft een broer Bram en in haar tuin staat een hok met twee konijnen genaamd Sproet en Freek.

Ook jeugdprinses Fleur zit op IKC Leuken maar dan in groep 7a. Ze vindt het leuk om zelf sieraden te maken. Al twee jaar staat ze iedere week in de turnhal en doet ze moderne dans bij dansschool Fresh. Dat dansen tijdens de vastelaovendj is voor haar dus geen enkel probleem!

Orde en devies

Jeugdprins Mees 1e & Jeugdprinses Fleur hebben de orde ingesteld van
‘’De swingendje beînkes’’

Ze zullen ons voorgaan met hun devies:
’’Mét swingendje beîn, fieëste vae dit jaor mét wichter alleîn’’