Wie heeft er opslagruimte beschikbaar voor KVW Stramproy?

Algemeen Dorpen Stramproy Uitgelicht Reageer 2 min. leestijd

KinderVakantieWerk Stramproy, kortweg KVW Stramproy, is op zoek naar een nieuwe opslagruimte. De loods waar ze nu haar materiaal heeft opgeslagen gaat op termijn tegen de vlakte. Bedrijven of particulieren die zo’n 750 vierkante meter ter beschikking hebben mogen zich melden.

Rondleiding

Materiaalbeheerders Rens Peeters en Stef Gijsen geven een rondleiding in de loods aan de Veldstraat in Stramproy. De prima opgeruimde hal ligt boordevol spullen die de organisatie gebruikt tijdens de jaarlijkse activiteitenweek. Deze wordt steevast gehouden in de laatste week van de bouwvak. Rollen plastic, wegbewijzering, marktkramen, biertafels en veel attributen die gebruikt worden bij de spellen liggen er opgeslagen.

Sloop

KVW Stramproy huurt de opslagruimte van pluimveeonderneming Schreurs. Later dit jaar gaat op de plek van dit bedrijf, zo is de planning, gestart worden met de bouw van een aantal woningen. Ook de opslagloods moet daarvoor wijken.

Goede bereikbaarheid

Voor de nieuwe opslaglocatie heeft KVW Stramproy ook een huurbudget. Deze wordt deels bekostigd door de verhuur van spellen en materialen zoals biertafels en marktkramen. Daarom is de organisatie op zoek naar een ruimte in Stramproy of de directe omgeving. Een goede bereikbaarheid en de mogelijkheid om meerdere keren per jaar materiaal op te halen en terug te brengen is belangrijk, aldus materiaalbeheerder Stef Gijsen.

Zijn collega Rens Peeters vult aan: “We zoeken eigenlijk een ruimte, een loods of een oude schuur, die winddicht en droog is … we zoeken iets om en nabij de 750 vierkante meter waar we dan alles op één plek kunnen opslaan”.

Contact

“Mocht je een ruimte over hebben dan is het handigste om ons te contacten via Facebook”, zo besluit Rens. Daarvoor kun je naar de pagina van KVW Stramproy. Ook kun je een mail sturen via [email protected].

Meer informatie: https://www.facebook.com/kvwrooj

Bekijk de video: https://youtu.be/eyuow-mGCAM

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie