Openingstijden en ophalen huisvuil gemeente Weert met carnaval

Algemeen Informatie Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Met carnaval (in ’t Wieërts zeggen ze: Vastelaovendj) is het stadhuis beperkt geopend en de overige gemeentelijke diensten zijn gesloten. Het ophalen van het huisvuil gebeurt in de carnavalsweek op de normale dagen, er zijn géén wijzigingen in de huisvuilroutes met carnaval.

Openingstijden

Het stadhuis is op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart gesloten. Ook de avondopenstelling op maandag 28 februari komt daardoor te vervallen. De afdeling Publiekszaken van het stadhuis is op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart open van 10.00 tot 10.30 uur. Dit is alleen voor aangiftes van geboorte en overlijden. Hiervoor hoeft u géén afspraak te maken.

De Vraagwijzer, Milieustraat, dependance Stramproy en de studiezaal van het Gemeentearchief zijn gesloten op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart.

Vanaf woensdag 2 maart kunt u weer terecht tijdens de reguliere openingstijden. Kijk voor actuele informatie en het maken van een afspraak op weert.nl/openingstijden.

Ophalen huisvuil

In de carnavalsweek wordt het huisvuil normaal opgehaald door Van Kaathoven. Er zijn dus rondom Carnaval géén wijzigingen in de huisvuilroutes.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie