Post-mortemtekening van in Nederweert gevonden overleden vrouw

Heeft de gevonden hond er ook iets mee te maken?

Nederweert – Op dinsdag 28 september 2021 werd het lichaam van een vrouw aangetroffen in het kanaal Wessem-Nederweert tussen de Kelperbrug en de spoorbrug in Nederweert.

Deze vrouw is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen en tot op heden kon zij nog niet worden geïdentificeerd. De politie heeft een zogenoemde post-mortemtekening gemaakt. Daarop is te zien hoe het slachtoffer er vóór haar overlijden uit moet hebben gezien. Deze tekening moet helpen bij het identificeren van de vrouw.

Hond

Diezelfde dag werd vlakbij ook een overleden hond aangetroffen aan de kade. Het is nog onbekend of deze hond toebehoorde aan de dame of aan iemand anders. Weet jij meer over deze hond of ken je de eigenaar neem dan contact op met de speurders. De hond is een zwarte bastaard Galgo Espñol.

Opsporing verzocht

Vanavond wordt in het tv-programma Opsporing Verzocht opnieuw aandacht besteed aan de zaak. Het tv-programma wordt uitgezonden op dinsdag 1 februari 2022 rond 20:30  uur op NPO1.  Woensdag rond 13.20 uur wordt de uitzending herhaald op NPO1. 

Meer informatie (let op, foto’s kunnen als schokkend worden ervaren): https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/niet-geidentificeerde-personen/2021/oktober/10-identiteit-overleden-vrouw.html