Uitroeping jeugd V.V. De Zweeloeëre Leuken

In november is de jeugdcommissie van V.V. De Zweeloeëre Leuken begonnen met de voorbereidingen om een nieuwe jeugdprins- en prinses uit te roepen.

De foto’s zijn gemaakt, de ordes ontworpen en besteld, het devies verzonnen, de voorstelstukjes en de proclamatie gemaakt en er is natuurlijk flink geoefend.Ook de kinderen van de ‘Jeugdraad van 11’ zijn gevraagd.

Ook bij de Zweeloeëre hebben ze gekeken naar wat wel kan om de ‘vastelaovendj’ onder de jeugd van Leuken in leven te houden. Hier hebben ze hele leuke reacties op gekregen. Ze zijn natuurlijk ook van mening dat de kinderen een volwaardig seizoen verdienen, maar beter iets dan niets.

Benieuwd wie het zijn? Kijk dan op 6 februari 2022 om 15:00 uur mee met de livesteam op de Zweeloeëre Facebookpagina.

Uiteraard blijft het niet alleen bij een uitroeping. Houd voor verdere activiteiten onze site www.zweeloeere.nl en de sociaal media kanalen in de gaten.