V.V. De Vêrkusköp maakt Vastelaovendj feestje nog een beetje groter

Plaats een reactie
Archieffoto Bonte Avond Vêrkusköp

Met gepaste trots en blijdschap maakt V.V. De Vêrkusköp bekend maken dat ze toch nog een groter vastelaovendj programma kunnen presenteren dan vooraf werd gedacht. Ook zijn er enkele wijzigingen in het bestaand programma.

Wichter Bontemiddag i.s.m. Bonte Avond

De Wichter Boonte Middig zal nog steeds live te volgen zijn via Vêrkusköp Tillevies. Maar ook kunnen ze ook meer bezoekers fysiek uitnodigen. De entree is gratis, wel vragen ze jou om aan te melden via deze pagina: Wichter Boonte Middig 2022

Omgekeerde Optocht & Kleurplaten actie

De omgekeerde optocht gaat gewoon door, maar ze vervroegen dit evenement. De omgekeerde optocht (en kleurplaten actie) zal plaatsvinden van 10:00 t/m 13:00. In de middag kun je in het buurthuis de bekendmaking van de winnaars meemaken.

Fieëst inne Vêrkusstâl – Special Edition

Vastelaovendj zaterdag is aan! Een geweldig feest vanaf 14.11 in het Buurthuis. Met diverse live artiesten incl. LVK’22 finalist Mark en Wilhelmien, Maurice Fermont, DJ Basco en meer. De entree is gratis.

Baggemiddig 2022

De abdicatie wordt uitgebreid met een ouderwets gezellige baggemiddig! Vanaf 14:00 gaat het feest los. Gratis entree én live artiesten.

Meer informatie: https://verkuskop.nl/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie